dimarts, 11 de desembre del 2012

CONCENTRACIÓ A FAVOR DE L'ESCOLA EN CATALÀ

Tordera, 11 de desembre del 2012.

      L’alcalde de Tordera Joan Carles García, ha dirigit unes paraules en defensa de l’escola en català. Després de la publicació de l’esborrany de la llei d’educació que trauria el   català com assignatura troncal a Primària i ESO i la relegaria a una assignatura d’especialitat, arran d’aquesta publicació institucions i ciutadans s’han alçat a Catalunya en contra d’aquesta reforma que vol implantar el ministre d’educació, José Ignacio Wert.





Tot i que feia molta fred, han participat més d'un centenar de persones, fen recolzament a la defensa de l'educació en català.


Han hagut tots els partits polítics,  bé quasi tots, els del PP no els he vist i si hi eren que em disculpin.
Fins i tot hi eren alumnes de les escoles locals, per defensar així el seu dret com a estudiants. Poder aquí a Tordera érem pocs assistents, poder no érem més per que feia fred, o per que a molts ja els hi està bé com van les coses, però el que està clar es que un servidor que mai a dit res de política, anem de malament a pitjor, si no s'arreglen les coses d'aquest país.
Encara no entenc aquest govern que tenim per dirigir el nostre País, del qual no han complert res de la seva campanya electoral, crec que estem d'acord que l'antic govern també té part de culpa per no reconèixer abans el que passava, però el que no poden fer es que ho paguem tot nosaltres i no és faci res per que ja estem bé com estem, i es aquí que pensem votem a qui votem per governar Espanya es "fotara" igual. Crec que es podrà fer alguna cosa, dic jo.

Bé per acabar, que passeu dins de les possibilitats, d'un BON NADAL i que l'ANY NOU sigui molt millor que aquest.

Gràcies per la visita.
Si us plau no utilitzi aquestes imatges en la seva web, blogs o altres mitjans de comunicació sense permís explícit.
© Tots els drets reservats.

Gracias por la visita.
Por favor, no use estas imagenes en su web, blog u otros medios de comunicación sin mi permiso explícito.
© Todos los derechos reservados.

Thanks for the visit, comments, awards, invitations and favorites.
Please don't use this images on websites, blogs or other media without my explicit permission.
© All rights reserved.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada