dissabte, 16 d’agost del 2014

EMPORIAE, EL CAMÍ DE ROMA

El passat diumenge dia 27 de juliol de 2014, vaig presencià un dels molts espectacles que organitza l'empresa DRAKONIA, és va dur a terme dins de les Ruïnes d'Empúries.

Història:

Empúries fou una antiga colònia grega i romana a l'extrem sud del golf de Roses, al nord-est del contemporani municipi de l'Escala, concretament al sud de Sant Martí d'Empúries, que en conserva el nom. S'estén des de l'antiga gola del Fluvià (El Riuet) fins a tocar l'antic braç del Ter que desembocava al nord de la vila de l'Escala platja del Rec del Molí. L'espai és una de les seus del Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'excavació arqueològica de major durada a Catalunya. Actualment, les ruïnes són propietat de la Generalitat de Catalunya i formen part d'un parc arqueològic. Al seu recinte hi ha l'antic convent de Santa Maria de Gràcia d'Empúries pràcticament reconstruït durant la dècada de 1910 que allotja el Museu monogràfic.


ANEM A L'ESPECTACLE:


Aquest show tracte del Circ Romà d'Emporiae!! com bé diuen ells un espectacle trepidant amb una història captivadora, plena de sorpreses i emocions fortes!!.

La veritat és que, s'hem va fer curt, jo que estava fen fotografies volia més i això que l'espectacle dura una hora i mitja.

L'espectacle té lloc en un circ romà instal·lat especialment per l'ocasió al Jaciment d'Empúries. Té cabuda per a 2500 persones i disposa d'una arena de 65 metres de llargada per 40 metres d'amplada.

A l'espectacle hi van participar més de 30 artistes (genets, aurigues, actors-especialistes, ballarines) 14 cavalls, 4 carruatges romans i un gran nombre de figurants.

La història comença quan el cònsol Catò havia arribat a Empúries per eradicar la revolta de les tribus indiketes de la zona. Per a celebrar la seva arribada i demostrar la seva supremacia, el cònsol ha organitzat uns jocs que seran recordats durant anys. Però no només això, sinó que també ha reptat al gran cabdill indiketa d'Empúries a presentar-se als jocs si no vol que els indiketes capturats per les legions romanes siguin aniquilats cruelment pels gladiadors a la mateixa arena del Circ.  

Aquí us deixo algunes imatges de l'espectacle:




































































Gràcies per la visita.
Si us plau no utilitzi aquestes imatges en la seva web, blogs o altres mitjans de comunicació sense permís explícit.
© Tots els drets reservats.


Gracias por la visita.
Por favor, no use estas imagenes en su web, blog u otros medios de comunicación sin mi permiso explícito.
© Todos los derechos reservados.

Thanks for the visit, comments, awards, invitations and favorites.
Please don't use this images on websites, blogs or other media without my explicit permission.
© All rights reserved.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada