dimecres, 12 d’octubre de 2016

II MEMORIAL KIKO PÉREZ
Avui dimecres 12 d’octubre al camp municipal d’esports de Tordera s'ha celebrat el II Memorial Kiko Pérez. La jornada ha començat a les 8:00h del matí amb una caminada popular gratuïta organitzada pel Club Futbol Tordera; també hi ha col·laborat el Club Esportiu Tordera. El recorregut de 10-12 km. era circular, és a dir, que tant la sortida com l'arribada han sigut del mateix camp municipal. Al finalitzar s'ha ofert l'esmorzar a un preu popular de 4€. L’esdeveniment ha continuat amb diversos partits on han participat un grup d’amics i companys d’en Kiko, tant del Club Futbol Tordera com de l’equip de l’Obispado de Blanes. 

En Kiko Pérez, que va ser jugador de l’Obispado i del CF Tordera, va morir el 12 d’octubre del 2014 a causa d’un càncer.

El II Memorial Kiko Pérez és un acte organitzat pel CF Tordera, el Club Esportiu Tordera i rep també la col·laboració de l’Obispado de Blanes i el suport de l’Ajuntament de Tordera. 

Podeu escoltar les declaracions del president del CF Tordera a Ràdio Tordera.

Un servidor ha gaudit d'aquest dia fent allò que més li agrada i passejant per la ruta marcada; encara que no puc dir que hagi fet tota la caminada, doncs he anat en quad per poder fer fotos a la majoria dels participants.

Una vegada he arribat al camp municipal, he esmorzat una llesca de pa amb tomàquet i una botifarra a la brasa i he seguit fent fotos als partits del triangular.

A continuació us deixo el meu treball i espero que us agradi.


CAMINADA:
 

PARTITS:
Gràcies per la visita.

Si us plau no utilitzi aquestes imatges en la seva web, blogs o altres mitjans de comunicació sense permís explícit.
© Tots els drets reservats.

Gracias por la visita.
Por favor, no use estas imagenes en su web, blog u otros medios de comunicación sin mi permiso explícito.
© Todos los derechos reservados.

Thanks for the visit, comments, awards, invitations and favorites.
Please don't use this images on websites, blogs or other media without my explicit permission.
© All rights reserved.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada